Рент а компания и техните предложения

Условия за наемане на автомобил от рент а кар компания

Проучете всички подробности, ако искате да се възползвате от наемане на автомобил под наем. Ако искате да сключите договор, моля обадете се в нашата рент а кар компания, мениджърите ни ще Ви могнат да изберете правилната за Вас кола и да направите поръчка.

Съвети при наем

  • Трябва да върнете рент а кар колата своевременно. Имайте предвид, че при закъснение от 2 часа или повече ще трябва да платите допълнителен ден наем.
  • Платеният паркинг и разходите за гориво не са включени в наемната цена.
  • Ще трябва сами да плащате глоби за неправилно паркиране или нарушаване на правилата. Възстановяването им е изцяло за сметка на наемателя, затова Ви препоръчваме да бъдете законосъобразен и внимателен, отговорен шофьор.

Друг съвет: прочетете правилата и условията на застраховката на наетата от Вас кола. При спазване на договора, в случай на кражба или повреда на автомобила, клиентите рискуват само депозитна сума. Ако колата под наем попадне в инцидент по вина на друг участник в движението, не се таксуват пари. Но ако сте предали колата, взета под наем, на външен човек или сте употребили алкохол зад волана, застрахователното обезщетение и отговорността, санкциите ще паднат върху наемателя.

Ако Вие отдавна обмисляте да наемете кола, но все не се решавате. Ако имате въпроси, които ви разделят от тази стъпка, днес ще се опитаме да разсеем всички съмнения и страхове.

Кога да наемем автомобил?

Наемането на кола може да е необходимо в различни ситуации. Вашият в ремонт ли е? Отивате в командировка или на почивка с група приятели? Искате ли да тествате любимия си модел, преди да купите? Няма значение от какви мотиви се ръководите, рент а кар услугата винаги е готова да ви предостави правилната марка автомобил и модел за комфортно пътуване. Остава само да се справим с най-честите и най-популярните въпроси, които могат да възникнат в процеса.