Домашната работа за хора на свободна практика

Домашната работа за хора на свободна практика, полезна информация от специалистите по отдалечена работа – informjobs.com

Домашната работа

Управление на задачи и списъци със задачи

Независимо дали имате един проект или няколко, спазването на срокове и организирани изисквания е от съществено значение за успешен фрийлансър. Освен това, тези инструменти за домашен офис за хора на свободна практика улесняват проследяването на ежедневните задачи за бизнес и управление на дома.

Тези инструменти имат стабилни опции, които обикновено отговарят на нуждите на повече от един човек. Въпреки че са проектирани с мисъл за екип, е лесно да се персонализират за вашите бизнес цели на свободна практика. Ако сте фен на метода за управление на времето на Pomodoro, опитайте първо да разгледате TickTick.

Някои популярни избори:

ClickUp

Todoist

Решения за архивиране

Да поемаш риск може да е възхитителна черта на характера, но да рискуваш работата си не е така. Решенията за архивиране са задължителни за хората на свободна практика и тяхната работа, тъй като технологията рядко е напълно надеждна. В зависимост от работата, която поемате и естеството на вашите клиенти, може да има различни изисквания. Изброихме няколко от най-често срещаните, за да намерите този, който най-близо отговаря на вашите индивидуални нужди.

Някои популярни избори:

карбонит

Backblaze

AOMEI Backupper

Инструменти за онлайн сътрудничество и презентация

Ако работите с екип от фрийлансъри или дори просто си сътрудничите с редовни клиенти, инструментите за онлайн сътрудничество и презентации помагат на всички да бъдат в течение на напредъка на проекта.

Може би проектирате уебсайтове или кампании в социалните медии. Genially е един от любимите ни за тези креативни предприемачи, тъй като интегрираните опции за сътрудничество са безпрецедентни. Дайте на клиентите си опции и те могат да избират своето собствено приключение, докато се движат през презентацията. Освен това прозрачното организиране на отдалечени проекти става лесно с онлайн инструменти като тези.

Някои популярни избори:

Prezi

SlideShare

Trello

асана

PowToon

С отдалечена работа, може да работите дори от Рилски манастир.

Още полезна и интересна информация може да намерите в нашата категория ПОЛЕЗНО, а за връзка с нас използвайте следните КОНТАКТИ