Контейнер за строителни отпадъци

Контейнер за строителни отпадъци, кога и как да го поръчаме …

Кога да поръчате контейнер за строителни отпадъци

Наличието на контейнер за строителни отпадъци е необходимо преди демонтажните работи, където боклукът ще се изнася в големи обеми;

-контейнери за строителни отпадъци са необходими за довършителни работи в нови сгради;

-за извозване на боклука по време на основен ремонт на сгради;

-в София може да се поръча контейнер за боклук за вземане на проби от почвата от изкопани кладенци и мазета;

-можете да поръчате контейнери в София по време на разчистването на помещенията и затрупаните зони;

Обеми на контейнерите за строителни отпадъци

В нашата фирма  Контейнери под наем – ЕТ Мартела можете да поръчате следните видове контейнери за строителни отпадъци:

Гр. София, жк. Дружба 1, бл. 44, вх. А, ап. 2. Можете да поръчате Вашия контейнер под наем при нас. Обадете ни се на телефон: 0897/897 266. Ние ще се радваме да Ви помогнем с нашата професионална услуга.

1/обем на контейнера 8 м3 – за зареждане на строителни и промишлени отпадъци. Размерите са малки, ниски – до 0,5 метра, товарещата страна ви позволява да заредите контейнера с помощта на колички. Ако е необходимо, можете да поръчате няколко контейнера за строителни отпадъци или един голям. Не е скъпо.

2/20 – 27 м3 – контейнер с голям капацитет за извозване на големи обеми отпадъци, промишлени и извънгабаритни отпадъци. Обемът на такъв конструктивен контейнер ви позволява да извадите различни материали, които са трудни за транспортиране. Цената за голям контейнер е малко по-висока.

При нас можете да поръчате и винаги има на разположение контейнери с обем от 8 до 27 м3, наемната цена зависи от размера и допълнителните услуги. Изваждането на контейнери се извършва редовно.

Можете да поръчате контейнери в София за метални отпадъци. За промишлени отпадъци е необходим контейнер от тип вагон. Цените за извозване на строителни отпадъци варират и зависят от фактори: обема на този контейнер, дали е необходима помощта на товарачите.

Вашият коментар