Почистване на домове след отдаване под наем

Какви са нашите действия при почистване на домове след отдаване под наем?

Повече от десет години опит ни позволява да извършим тази процедура възможно най-бързо и ефективно. Всичко, което се изисква от Вас, е само да се съгласите с нашите мениджъри за обема работа. Както и да ни предоставите използваното жилище, които, бъдете уверени, буквално ще бъдат преобразени в най-кратки срокове. Какво ще направим ние?

Ние ще изнесем всички боклуци, които са се натрупли по време на наема и вследствие на процеса на почистване от Вашия апартамент. А Вие ще трябва само да се насладите на неговата чиста атмосфера и приятни аромати. Вашето предоставено ни жилище ще е готово да посрещне следващите си наематели.

Фирма „Топклиник“ извършва почистване на домове след отдаване под наем както след дългосрочен наем на апартамент, така и след дневен наем. В първия случай се предполага генерално почистване. Във втория – текущо почистване, което съответно ще се отрази на цената на този процес.

Ние, фирма Топклининг сме базирани в Лондон, нашият имейл е – email: office@topcleaninggb.co.uk.

Къщите и апартаментите, които се отдават под наем, изискват специално хигиенизиране и почистване. По отношение на състоянието си такива жилища се различават значително от постоянната къща или апартамент. Тъй като ситуацията се усложнява от честата смяна на жителите, редовното преместване. За наемодателите е трудно да осигурят здравето и чистотата на наемателите, което увеличава риска от отпадъци и дори разпространение на вредни микроби. Само професионалното почистване на апартаменти и къщи след лизинг или отдаване под наем ще Ви позволи да се справите с грижите за жилища под наем.

Каква е ползата от почистването на апартаменти след отдаване под наем в Лондон?

Цената на наема и скоростта на намиране на нови наематели зависи от външния вид на имота. За да върнете първоначалния си вид на апартамента и бързо да намерите нови наематели, струва си да сключите споразумение с почистваща компания за почистване след отдаване под наем. Особено почистването на апартаментите след доставката ще се изисква за обекти, които се наемат ежедневно или на час: преди да се настанят нови наематели, е необходимо да почистите апартамента след предишните наематели.

Вашият коментар