Онлайн реклама в Интернет

Цялостната онлайн реклама в Интернет е ключът към успешното изпълнение на задачите, пред които е изправен интернет ресурсът, независимо дали това е корпоративен уебсайт или интернет магазин.

За нас – ние сме фирма WebStation Ltd., София 1040, Интерпред – СТЦ София, бул. ”Драган Цанков” 36. Обадете ни се и заявете Вашата поръчка: 00359 888 964 787

Цялата реклама в Интернет може да бъде разделена на видове:

Онлайн реклама в Интернет. Имидж реклама

Това е най-често традиционната онлайн банерна реклама, насочена към увеличаване на популярността на марка, популяризиране на нов продукт или услуга. Средно банерните реклами представляват по-малко от 1/6 от всички поръчки на рекламодатели. Нещо повече, ако обикновените банери са достатъчни за обикновена имиджова реклама. Но за мащабно проучване са ви необходими Html-банери.

Банерната реклама е универсален вид интернет реклама, която може да се използва както за реклама на стоки и услуги, така и за увеличаване на популярността на малко известни марки или услуги. Разходите за банерна реклама се колебаят много. Крайната цена на банерната реклама може да бъде посочена само когато е ясно какви задачи поставя рекламодателят за сайта.

Дисплейната реклама в Yandex е много добра за PR в Интернет, банерна реклама на тематични портали за увеличаване на продажбите на вече популярни стоки и услуги.

Разбира се, показването на реклами на главната страница на Yandex и на портала с трафик от само няколко хиляди души на ден не са сравними по цена.

Банерната реклама е ефективна с правилния избор на места за разположение и креативен банер.

Има и контекстна реклама

Неговото значение е показването на вашата реклама за тематични заявки в резултатите от търсенето в търсачките. В общ смисъл рекламата в Интернет е взаимодействието на двама основни участници – рекламодателя, който плаща за реклама, и рекламния носител, който предоставя своите рекламни възможности срещу заплащане. В повечето случаи има и трети участник на пазара – специализиран посредник, изпълняващ ролята на гарант за първия – висококачествено поставяне на рекламни материали в пълен размер, а за втория – своевременно и пълно плащане. В случай на рекламиране на съдържание, рекламен носител е търсачката.

Вашият коментар